колеги,помегнете.свети ми клуча(code) и няма палене,посаветваитеме какво да направа?благодаря преджарително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с (code).помогнете
Collapse
X
-
Колега,погледни това:http://clubalfaromeo.com/forum/showt...7%E5%F0&page=2
Предполагам,че е нещо подобно.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеРазкачи акумулаторът за половин,една минута и пробвай пак.Arena Coast Customs
Comment
-
Единственото,което може да се каже дистанционно е да провериш,дали отива захранване до имобилайзера.
Остава да намериш някой ключар,дето се занимава с тези неща или грамотен жичкаджия,щото вече сме в зоната на боба.
Ако не си с един ключ,побвай с другия.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Провери бушона на ЕКУ-то,ако е изгорял остава да свети кодаАко кажеш каква е колата,мога да ти кажа къде е
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Да от релетата и аз имах такъв проблем миналата зима.Само че само с чистене едва ли ще се оправят ако са те , продават се струваха 10.50 или 11 лв ако не се лъжа.
(като проба можеш да пробваш да въртиш и някой да чуква с една отверка по корпуса на релетата)
'99 TS 1.4 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от sirjordan Покажи съобщениеДа от релетата и аз имах такъв проблем миналата зима.Само че само с чистене едва ли ще се оправят ако са те , продават се струваха 10.50 или 11 лв ако не се лъжа.
(като проба можеш да пробваш да въртиш и някой да чуква с една отверка по корпуса на релетата)
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
колеги,проблема продулжава.кажетеми как да стигна до компютара и да го сжаля,зада смена и него и имобилайзера,четеца,ключа зада видим каде е проблема?
пробвх с всичко което ме посаветвахте,но промени нямасше
Колега, моля положи малко старание в писането! Тук е форум, не чат.
tonovLast edited by tonov; d.m.y г., 22:27.
Comment
-
И при мен е така колега, проблема е че иммото си е изгубило кода по някакъв начин. За сега не сме решили проблема, но когато го оправим ще ти напиша как... засега знам че трябва да се преинсталира еку-то и по някакъв начин да се премахне имобилайзера, но сега не позволява достъп тъй като има записана грешка с проблем в имото. Колегата ОЕМ може да даде повече светлина по случая, но най-добре след като го оправимAlfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
Колега и на мен ми направи този проблем, но си го оправих по доста елементарен начин. Незнам дали при теб ще стане, но пробвай. Вкарай ключа, заварти го леко се едно на една четватр преди да даде на контакт, натисни копчето, което е на смата ключалка и продалжи да вартиш ключа и едновременно да натискаш мкопчето докатo не даде на контакт. Аз така направих и стана изгасна лапчката с ключа и запали. Да но сам ти бил полезен.Last edited by junior; d.m.y г., 23:26.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщениеИ при мен е така колега, проблема е че иммото си е изгубило кода по някакъв начин. За сега не сме решили проблема, но когато го оправим ще ти напиша как... засега знам че трябва да се преинсталира еку-то и по някакъв начин да се премахне имобилайзера, но сега не позволява достъп тъй като има записана грешка с проблем в имото. Колегата ОЕМ може да даде повече светлина по случая, но най-добре след като го оправим
Колегата ако каже от къде е може да му се помогне.Last edited by oem; d.m.y г., 09:44.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment